Opis forum
Gra polega na tym, iż jedna osoba pisze słowo (np.kot), natomiast druga musi napisać słowo na ostatnią literę poprzedniego słowa, w tym przypadku np. tata. Tak, wiem, dziwnie to brzmi, ale jest to łatwa i fajna zabawa,
Przykład:
Osoba 1:
Kot
Osoba 2:
Tata
Osoba 3:
Ananas
Osoba 4:
Saszetka
Itd.
Witajcie! Jestem Adostume i jestem główną administratorką, założycielką tego forum. Postaram się, by forum spełniło każde wasze wymagania, by było bezpieczne dla najmłodszych i byście miło spędzali czas w kucykowym świecie. Mam ogromną nadzieję, iż forum wam się spodoba. Życzę więc miłej zabawy wśród kucyków! (:
Ropucha.
Witajcie! Jestem Adostume i jestem główną administratorką, założycielką tego forum. Postaram się, by forum spełniło każde wasze wymagania, by było bezpieczne dla najmłodszych i byście miło spędzali czas w kucykowym świecie. Mam ogromną nadzieję, iż forum wam się spodoba. Życzę więc miłej zabawy wśród kucyków! (:
Tektura.