Opis forum
Możecie tutaj zadawać pytania dotyczące postaci administratorek. Życzyłabym sobie jednak, abyście napisali, do jakiej postaci się zwracacie. Adminki będą odpisywać jak gdyby pisały to ich postacie.
Twój nadchodzi czas, już nie uratujesz nas. Twój czas nadchodzi, nie popłyniesz już w swej łodzi. Przejrzyj na oczy, duszę przyjaciół - z ich serc pozostał tylko popiół.
Do Honeymusic
Jakiego kucyka najbardziej lubisz?
Witajcie! Jestem Adostume i jestem główną administratorką, założycielką tego forum. Postaram się, by forum spełniło każde wasze wymagania, by było bezpieczne dla najmłodszych i byście miło spędzali czas w kucykowym świecie. Mam ogromną nadzieję, iż forum wam się spodoba. Życzę więc miłej zabawy wśród kucyków! (:
Adostume napisał:
Do Honeymusic
Jakiego kucyka najbardziej lubisz?
Honeymusic: Nie miałam przyjaciół, dopóki nie poznałam Love Trap. gdyby nie ona, raczej nie zawarłabym sama od tak przyjaźni. Wszystkich raczej na razie lubię na równi.
Do Tahine Tevas:
Co stało ci się w domku Love Trap?
Czy słyszałaś o twoich.. nazwijmy to innych osobowościach?
Twój nadchodzi czas, już nie uratujesz nas. Twój czas nadchodzi, nie popłyniesz już w swej łodzi. Przejrzyj na oczy, duszę przyjaciół - z ich serc pozostał tylko popiół.
Tähine taevas: Cóż... Ta, hmm, "choroba", od wielu lat dotyka kucyki panujące nad nocą. Kiedy księżyc jest w pełni, stajemy się tak jakby... szklane, przezroczyste. By zdjąć z siebie czar, muszę wędrować aż na księżyc, gdyż inaczej w Dark Blue Ponyland zapanowała by wieczna noc.
Do Rex'a:
Dlaczego... przedstawienie Honest Cloud tak bardzo Ci się podobało?
Witajcie! Jestem Adostume i jestem główną administratorką, założycielką tego forum. Postaram się, by forum spełniło każde wasze wymagania, by było bezpieczne dla najmłodszych i byście miło spędzali czas w kucykowym świecie. Mam ogromną nadzieję, iż forum wam się spodoba. Życzę więc miłej zabawy wśród kucyków! (:
Rex: Cóż. Jest to złączone trochę z tym, że bardzo ale to bardzo lubię sztukę akrobacyjną. Jest u was, ludzi, coś takiego? Szczególnie uwielbiam takie popisy na bardzo wysokim poziomie, który zaprezentowała Honest Cloud. Poza tym od zawsze uważałem pegazy za wspaniałych powietrznych akrobatykach.
Do Love Trap: Jak odkryłaś swój znaczek?
Do Honest Cloud: Czemu jesteś nieśmiała?
Love Trap: Jak to jak?! Co to za pytanie! Rozbawiałam kucyki w Dark Blue Ponyland. Znaczek ukazał się gdy rozśmieszyłam kucyka smutku.
Honest Cloud: Cóż... Jest to... To normalne... Ja się boję innych... Eiele kucyków się ze mnie wyśmiewa... Kiedy nic nie mówię wszystko cichnie... Lubię ciszę i lubię gdy nie jestem wyśmiewana.
Do Floxy'ego: Czy odpowiada Ci fakt iż musisz się zaprzyjaźnić?
Do Lenny'ego: Którą z trzech klaczy najbardziej lubisz i dlaczego?
Floxy: Uwierz, dla kucyka który od lat dorabiał się jako złodziej nie jest to najlepsze rozwiązanie. Ale w końcu trzeba zawierać nowe znajomości, prawda?
Lenny: Uhm.. Zadałaś bardzo krępujące pytanie.. Wiesz, to nie jest tak łatwo odpowiedzieć na dość prywatne pytanie. Ale dobrze. Chyba.. chyba.. ale nie dasz im tego przeczytać, prawda? Jeśli tak.. to.. zamorduje! .... Dobrzee.. Dajmy na to, że sam nie jestem pewny. Lubie wszystkie. Ale najbardziej.. uhm. Chyba Love Trap. Nie żeby tego, czy, że nie lubię Honest Cloud, ale chodzi tu już o jej charakter - ciągle uśmiechnięta, i takie tam..
Do każdego kucyka Adostume: Czy macie swoje ulubione miejsce?
Heavenly Sparkle: Zamek!
Love Trap: Mój dom. Tam zawsze są imprezki!
Brown Spot: Oczywiście farma.
Shy Orange: Mój domek na drzewie.
Turquise Sky: Jeziorko.
Turquise Star: Las, oczywiście nie Ciemny Las tylko... tylko ten drugi.
Honest Cloud: Uwielbiam przebywać wśród chmur...
Do tej kradnącej zgrai:
Czy przeszkadza wam fakt, iż musicie być szczodrzy?
Rex: No.. Wiesz.. Klejnot nie wybrałby nas bez powodu, jakoś musimy się do tego przystosować. Właściwie..
Lenny: * przerywa mu * Nie każdy może dostąpić zaszczytu i chronić DBP! Dark Blue Ponyland, gdyby ktoś nie wiedział.
Floxy: A ja tam się nawet trochę cieszę. Bo będę sławnyy!
A teraz takie pytanie do Tahine Tevas:
Jak myślisz, ogiery przystawiają się bardziej do ciebie czy do twojej siostry?
Tähine taevas: *Uśmiecha się smutno* Oczywiście że do Ame Ni Kissu. Ja jestem księżniczką nocy, przeważnie funkcjonuję nocą... *Wzdycha*
Do Ame Ni Kissu:
Czy masz jakąś swoją ulubienicę lub ulubieńca wśród kucyków z DBP?
Ame Ni Kissu: Teraz osobiście nie mam, choć chciałabym mieć ucznia lub uczennice.. Raczej jest to w mojej sytuacji nie możliwe. Kiedyś, kiedy Rex był małym źrebakiem przygarnęłam go do siebie ponieważ był sierotą, byłam jego mentorką i wprowadzałam go w świat magi. Wiesz dobrze, że jest to domena jednorożców.. Ale da się ją studiować jako zwykły kucyk. Wymaga to o wiele większego skupienia i cierpliwości.. Potem, niestety, uciekł. Nie wiem niestety, dlaczego. Zszedł na złą drogę..
Pytanie do Heavenly Sparkle: Masz może jakieś niespełnione marzenie? A może chciałabyś coś naprawić w swoim życiu?
Heavelny Sparkle: Chciałabym chociaż raz ujrzeć Love Trap... Nawet nie mogę jej sobie wyobrazić, nie mogę wiedzieć jaki kolor ma jej grzywa, jaki kolor ma jej sierść... Chciałabym naprawić w życiu wiele rzeczy... Chociażby moje relacje z innymi kucykami.
Pytanie do Rex'a:
Czemu uciekłeś od księżniczki Słońca? Co Cię do tego nakłoniło?
Rex: Świetne pytanie! Cóż. Nigdy o tym otwarcie nie mówiłem. Wiele rzeczy, naprawdę. Przykładowo, mój ojciec. Gdyby tylko dowiedział się gdzie przebywam, mógłby mnie znaleźć. Ale uwierz. To nie był dobry ojciec. On był zły.. I chciał, bym ja też taki był. Musiałem koczować, nigdy nie osiedlałem się na długo. tylko u Księżniczki Słońca zostałem dłużej.. ale nie mogłem. Wiedziałem, że może w każdej mroże nastąpić ta chwila..
Do Turquise Star: Czemu się obraziłaś?
Turquise Star: *Fuka* O nic się nie obraziłam! A nawet jeśli, to nie Twoja sprawa!
Do Honeymusic: \
Czemu tyle czasu przebywasz w swojej komnacie?
Honeymusic: Widzisz.. Jako księżniczka Melodii mam trochę pracy. Jest to też wynik samotności, ponieważ nigdy nie miałam przyjaciół, byłam po prostu zajęta.
Do Honest Cloud: Masz swojego pupila/